top of page

tirs. 04. feb.

|

Carl Plougs Vej 3

Hvem er du bag dine tanker du har om dig selv.

Jeg er ikke sådan en som går i kjole......

Registration is Closed
See other events
Hvem er du bag dine tanker du har om dig selv.
Hvem er du bag dine tanker du har om dig selv.

Time & Location

04. feb. 2020 19.00 – 20.30

Carl Plougs Vej 3, Carl Plougs Vej 3, 8700 Horsens, Denmark

About the event

 Så er det blevet tid til vores næste Kaffe/Te/Kage aften sammen 😊og jeg glæder mig.

Kender du set der med at man tænker ... -Jeg er ikke sådan en som går i kjole -Jeg er i hvert til fald en person som kun kan lide når tingene sker hurtig -Eller måske tror du at hvis du gør noget for dig selv så er du egoistisk -Yoga er ikke for sådan en som mig -Eller måske tror du at du ro, stilhed, og kærlighed kun er for hippier, eller bare andre end dig ....... -Eller når du har negative/dårlige tanker så tænker du måske at har gjort noget forkert og slår dig selv oven i hovedet...

og listen kunne fortsætte i uendelighed ......

Så lad os tale om hvem du er inde bag ved alt det tankemylder du har om dig selv og hvem du tror du er, lad os snakke om livskraften bag livet!

Nå vi begynder at får en forståelse for at vi ikke er vores tanker og at vi ikke behøver at tage dem så seriøst så bliver der helt naturligt plads til mere ro, glæde og lethed, da vi ikke længere bliver stoppet af vores tanker.

Vi går sammen på opdagelse i vores psykologiske sind, og hører hvad der rører sig i os, samtidig med at du vil have rig mulighed til at stille spørgsmål, dele eller bare lytte og være til stede.

Vi skal samtidig med hygge os, med frisklavet kaffe/te og noget hjemmelavet kage (efter sigende var kagerne super skønne💗😆)

Jeg ved ikke alt ........0g kommer heller aldrig til det og vi bliver jo ALDRIG for gammel til at høre noget nyt! 😆Det som jeg har oplevet og set har set på min landevej vil jeg rigtig gerne dele med DIG.

Tilmelding sker ved at skrive til thedanishlotus@gmail.com ☺️

Med de kærligste hilsner Charlotte (the Danishlotus)  

Share this event

bottom of page