top of page
FB_IMG_1524729251347.jpg

Om mig 

Hej, jeg er Charlotte Holst Schmid (the Danishlotus), født i 1970 og har 4 skønne børn og en mand.

Jeg vendte tilbage til Danmark, for knap 4 år siden med min familie efter et år i Holland og næsten 24 år i England, hvor jeg blev uddannet som psykoterapeut.

​Som både privat og professionel møder jeg mennesker, med kærlighed, medfølelse og en viden om, at de ikke er gået i stykker.

Folk spørger mig tit om, hvorfor jeg altid virker så glad, tilfreds, og så tilgivende. Folk siger ofte, at mit glade udsyn på livet smitter af.

Jeg vil lige fortælle dig, at du har nøjagtige de samme muligheder for at opleve verden med mere kærlighed, glæde og trivsel.​

Jeg har haft mine problemer nøjagtig som dig; forældres skilsmisse x 2, min far døde ung, selv skilt, gift igen, led af bulimi, pårørende med misbrug, oplevede vold, mistede meget af mit hår pga. alopeci og meget mere, jamen listen er måske lige så lang som din, mere eller mindre..?

For ved du, vi har alle en liste....... men den liste er ikke dig, listen er en historie. Listen behøver ikke længere at definere, hvem du er. Du har alt det, der skal til for at føle glæde, lethed og kærlighed.

Når jeg taler med mennesker, fokuserer jeg meget lidt på problemerne, og mest på hvad drømmene er, og den kærlighed og visdom, der allerede er hos os alle, som ganske simpelt er gemt væk under den lange liste, som vi uskyldigt har lavet.​​

​“Charlotte Holst Schmid er en varm og indsigtsfuld underviser i mental sundhed, med stort talent for at hjælpe mennesker tilbage til deres medfødte mentale overskud og balance. Charlotte har en naturlig autoritet, der skaber tryghed i de relationer, hun arbejder i.

Vi giver hende med glæde vores varmeste anbefalinger”.

​Jacob Rebien og Mette Louise Holland, 3P Instituttet”


Om mig: About Me
bottom of page