top of page
20181013_160652.jpg

Sådan arbejder jeg

​​Jeg arbejder ud fra en ny psykologisk  forståelse, som tager udgangspunkt i, at vi alle har medfødt mental sundhed, uanset hvilken diagnoser eller baggrund vi har.
Jeg vil pege dig i retningen af noget du allerede har, men som muligvis er blevet gemt under nogle historier eller overbevisning som du uskyldig tror på om dig selv og verden. (Forståelse er bl.a. kendt som "De 3 Principper" (The 3 Principals), Indefra og ud forståelsen (Inside Out Understanding)).​

Du vil ikke få flere redskaber, du skal huske, du vil heller ikke få nogle metoder, du skal bruge, eller nogle øvelser du skal lave hjemme. Du vil få en forståelse af, hvordan vdit psykologiske sind fungerer, og hvor dine “lykkelige” følelser kommer fra. Når du begynder, at forstå hvor dine oplevelser kommer fra øjeblik til øjeblik, giver det plads til, at du vil oplever mere glæde, overskud, ro og bedre relationer i hverdagen.

Jeg har set mange mennesker som uskyldigt har troet på, at er noget galt med dem, at de er gået i stykker, at de er dårlige mennesker.  Men som, med denne her forståelse, har fundet vejen tilbage til håb, overskud, trivsel og troen på at de IKKE er gået i stykker. Jeg VED derfor at dette kan hjælpe endnu flere mennesker.

Jeg arbejder også frivilligt med socialt udsatte, vi samles hver uge i en gruppe, hvor ALLE uanset "diagnoser" eller misbrug er Velkommen og jeg peger med kærlighed og forståelse, på deres egen indre sunde mentale sind som aldrig kan gå i stykker 💗

Du kan kontakte mig på telf. 29 66 56 84 

eller e-mail thedanishlotus@gmail.com​.

“Charlotte Holst Schmid er en varm og indsigtsfuld underviser i mental sundhed, med stort talent for at hjælpe mennesker tilbage til deres medfødte mentale overskud og balance. Charlotte har en naturlig autoritet, der skaber tryghed i de relationer hun arbejder i.

Vi giver hende med glæde vores varmeste anbefalinger.

Jacob Rebien og Mette Louise Holland, 3P Instituttet”​

Sådan arbejder jeg: About Me
bottom of page