20181013_160652.jpg

Sådan arbejder jeg

​​Jeg arbejder ud fra en ny psykologisk  forståelse, som tager udgangspunkt i, at vi alle har medfødt mental sundhed, uanset hvilken diagnoser eller baggrund vi har. Jeg vil pege dig i retningen af noget du allerede har, men som muligvis er blevet gemt under nogle historier eller overbevisning som du uskyldig tror på om dig selv. (Forståelse er bl.a. kendt som "De 3 Principper" (The 3 Principals), Indefra og ud forståelsen (Inside Out Understanding)).​

Du vil ikke få flere redskaber du skal huske, du vil heller ikke få nogle metoder du skal bruge, eller nogle øvelser du skal lave hjemme, du vil få en forståelse af, hvordan vores psykologiske sind fungerer, og hvor dine “lykkelige” følelser kommer fra. Når vi begynder at forstå hvor vores oplevelser kommer fra øjeblik til øjeblik, giver det plads til at vi oplever mere glæde, overskud, ro og bedre relationer i hverdagen.

Det er min passion at dele denne forståles med mennesker, da jeg set mange mennesker som har uskyldigt troet på at er noget galt med dem, at de er gået i stykker, at de er dårlige mennesker, men som, med denne forståelse, har fundet vejen tilbage til håb, overskud, trivsel og troen på at de IKKE er gået i stykker, til at jeg VED at dette kan hjælpe endnu flere mennesker.

Jeg arbejder også frivilligt med socialt udsatte, vi samles som en gruppe hver uge,  hvor der er plads til ALLE uanset "diagnoser" eller misbrug, og jeg peger med kærlighed og forståelse på deres eget indre sunde mentale sind som aldrig kan gå i stykker 💗

Du kan kontakte mig på telefon 29 66 56 85 eller e-mail thedanishlotus@gmail.com​.

“Charlotte Holst Schmid er en varm og indsigtsfuld underviser i mental sundhed, med stort talent for at hjælpe mennesker tilbage til deres medfødte mentale overskud og balance. Charlotte har en naturlig autoritet, der skaber tryghed i de relationer hun arbejder i.

Vi giver hende med glæde vores varmeste anbefalinger.

Jacob Rebien og Mette Louise Holland, 3P Instituttet”​